Εκπαίδευση χωρίς συμβιβασμούς!

Εκπαιδευτικός οργανισμός Ρούλα Μακρή

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Slide

Εκπαίδευση Χωρίς Συμβιβασμούς!

Εκπαιδευτικός οργανισμός Ρούλα Μακρή

Slide

Βραβεία Education Leader Awards

Ανθρώπινο Δυναμικό
Επιβράβευση Αριστείας
Πολιτική Οικονομικής Στήριξης Σπουδαστών
Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης

previous arrow
next arrow

72%

Ποσοστό επιτυχόντων στη σχολή 1ης Προτίμησης

96.4%

Ποσοστό επιτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις

28%

Ποσοστό προτίμησης από προηγούμενο Φροντιστήριο

65%

Ποσοστό μαθητών από σύσταση γονέων

Βασίλης Κατωπόδης

Βασίλης Κατωπόδης

Από πολύ μικρός μου λέγανε όλοι να διαβάζω, αλλά κανείς δεν μου έλεγε το πώς να διαβάζω, ώσπου με τους γονείς μου καταλήξαμε στο φροντιστήριο της κυρίας Μακρή. Οι καθηγητές μου ήταν άψογοι, με βοήθησαν στο να κατανοήσω την ύλη και όχι να την παπαγαλίζω, μου έμαθαν να σκέφτομαι μαθηματικά και όχι απλά να λύνω μαθηματικά, ήταν δίπλα μου σε ότι και αν τους ζητούσα, αποτέλεσμα; Πέρασα στη σχολή πρώτης επιλογής μου και με διαφορά. Τους ευχαριστώ όλους.

Νικολέτα Καραθανάση

Νικολέτα Καραθανάση

Η Επιτυχία δεν ήρθε απ'τη μια στιγμή στην άλλη. Από την Α λυκείου οι καθηγητές μου, με βοήθησαν στο πώς να διαβάζω, πώς να οργανώνω το χρόνο μου και πάνω απ όλα να μην αγχώνομαι. Όλο αυτό το διάστημα μας προετοίμαζαν για την ημέρα των πανελληνίων, έτσι το αποτέλεσμα δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά θέμα σκληρής και στοχευμένης προσπάθειας.

Παναγιώτης Καππάτος

Παναγιώτης Καππάτος

Ένα φροντιστήριο οικογένεια, δεν ένιωθα ότι πάω για μάθημα, αλλά πάω να δω τους φίλους μου με σκοπό να μελετήσουμε. Το πρόγραμμα απαιτητικό, αλλά δεν ήμουνα μόνη. Πολλές ώρες έξυπνου διαβάσματος, οργάνωση χρόνου, προγράμματος μελέτης. Σίγουρα άξιζε τον κόπο απ τα κορίτσια στη γραμματεία και τους καθηγητές, μέχρι τους υπευθύνους σπουδών και την κυρία Ρούλα, όλοι ήταν δίπλα μου και με καθοδηγούσαν σε όλα. Τα χρωστάω όλα σε κείνους.

Ξανθή Σπυροπούλου

Ξανθή Σπυροπούλου

Όλοι μου έλεγαν πως η Γ λυκείου είναι σταθμός για τη ζωή μου και πως η επιλογή των σπουδών μου είναι η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει ένας μαθητής. Ευχαριστώ τόσο τους καθηγητές μου, που με καθοδήγησαν στην επιλογή των σπουδών μου, όσο και σε κείνους που συνέστησαν στους γονείς μου το φροντιστήριο της κυρίας Ρούλας. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα κάνουν και οι δικοί μου γονείς.

Επιβραβεύσεις

Ο πρότυπος εκπαιδευτικός οργανισμός Ρούλα Μακρή βραβεύτηκε στον πανελλαδικό διαγωνισμό για την εκπαίδευση “education leaders awards”

Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap
Card image cap

Πιστοποιήσεις

Οι Εκδόσεις μας

Οι Εκδόσεις μας