Διαδικτυακά Μαθήματα

Σε διδάσκουν οι ίδιοι καθηγητές, ακολουθείς τα ίδια προγράμματα σπουδών, χρησιμοποιείς τα ίδια βιβλία που σου αποστέλλονται με courier χωρίς καμία χρέωση γράφεις τα ίδια διαγωνίσματα σε πραγματικό χρόνο σου επιστρέφονται τα γραπτά σου ηλεκτρονικά πλήρως σχολιασμένα και διορθωμένα από δύο διορθωτές. Βλέπεις τους καθηγητές και τους συμμαθητές σου εν ώρα μαθήματος, σε καλεί σε προσωπική συνέντευξη ο υπεύθυνος της τάξης απευθύνεσαι στο συμβούλιο κάθε μαθήματος όταν χρειαστεί.

 

Εκπαιδευτικός οργανισμός Ρούλα Μακρή

Συμμετέχεις σε διαγωνισμό υποτροφιών, ζητάς όποια επιπλέον βοήθεια χρειαστείς με ασκήσεις ιδιαίτερο μάθημα, έχεις προσωπικό σύμβουλο για το πρόγραμμα μελέτης και την οργάνωση του χρόνου σου, έχεις σύμβουλο για προσωπική συνάντηση ενημέρωσης για τις σχολές και τα επαγγέλματα καθώς και αναλυτικά προγράμματα επαναλήψεων τρεις φορές το χρόνο με ημερήσια κατανομή της ύλης

Εκπαιδευτικός οργανισμός Ρούλα Μακρή

Μπορείς να εξετάζεται προφορικά σε πραγματικό χρόνο αν πρόκειται να δώσει εξετάσεις προφορικά. Βλέπεις στην οθόνη σου ηλεκτρονικό πίνακα υψηλής ευκρίνειας. Βλέπεις στην οθόνη σου να εμφανίζονται χάρτες, εικόνες, βίντεο, PowerPoint, κείμενα και βοηθητικό υλικό. Ο καθηγητής διδάσκει με γραφίδα. Δύο σεμινάρια ενημέρωσης για σχολές και επαγγέλματα, σεμινάριο οργάνωσης χρόνου και προγράμματος διαβάσματος καθώς και σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού. Το μηχανογραφικό σου θα ελεγχθεί σε ατομική συνέντευξη με ειδικό σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Οι γονείς ενημερώνεστε προσωπικά και χωριστά από κάθε καθηγητή και αν χρειαστεί, από τον υπεύθυνο τάξης για την πρόοδο του παιδιού σε τακτική ενημέρωση. Μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Μπορείτε να ζητήσετε έκτακτη ενημέρωση αν το θεωρείτε αναγκαίο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του προτύπου εκπαιδευτικού οργανισμού Ρούλα Μακρή μαζί με το παιδί σας και να παρευρεθείτε στην ατομική συνέντευξη συμπλήρωσης μηχανογραφικού. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές με τον Πρότυπο Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ρούλα Μακρή γίνονται ηλεκτρονικά και μέσω τραπέζης και μέσω πιστωτικής κάρτας.