Skip to main content

Τα Εκπαιδευτήριά Μας

Η ιστορία του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρή ξεκινά από το Μάϊο του 1995 όταν η κ. Ρούλα Μακρή ίδρυσε το πρώτο της φροντιστήριο. Πλέον είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην εισαγωγή των μαθητών στις πανεπιστημιακές σχολές. Με 25 έτη παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, με κύρια χαρακτηριστικά την πολυετή εμπειρία στα θεωρητικά και εδώ και 15 χρόνια και σταθετικά μαθήματα, καθώς και στα αγγλικά και με διαδικτυακά μαθήματα για όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το εκπαιδευτικό του έργο εστιάζοντας πλέον στις εξατομικευμένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

Στα διαδικτυακά μαθήματα η συνεργασία τουΠρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρήμε τη MicosoftHellas, επέφερε αγαστά αποτελέσματα και πλέον διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μαθητών από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISOEΛΟΤ 1433:2008 για τις υπηρεσίες της και έχει διακριθεί και πιστοποιηθεί από την ACTA για την εκπαίδευση των καθηγητών της στα softskills.

Η εταιρεία έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVER βραβείο για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες), EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVER βραβείο για τη συνεργασία με Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς) που αναδεικνύουν την καινοτομία και τη δράση της. Επίσης η κ. Ρούλα Μακρή έχει διακριθεί ανάμεσα στις γυναίκες - ηγέτες επιχειρήσεων (whoiswho) και είναι βραβευμένη ως Φιλόλογος από την ΠΕΦ (Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων) και διακεκριμένη Φιλόλογος ειδικότερα στο μάθημα της Έκθεσης.

fbpx

fbpx

Πιστοποιήσεις

  • Βράβευση φροντιστηρίου Ρούλα Μακρή ως εταιρίας υψηλής αξιοπιστίας 2021.

    Πιστοποίηση Εταιρείας Υψηλής Αξιοπιστίας

  • Λογότυπο TUV Austria, φροντιστήριο Ρούλα Μακρή.

    Πιστοποίηση TUV Austria

  • Εικόνα 1 education leaders awards, φροντιστήριο Ρούλα Μακρή.

    Πιστοποίηση Education Leaders Awards 2021

  • Εικόνα Aristotle Certification Training & Assessment, φροντιστήριο Ρούλα Μακρή.

    Πιστοποίηση ACTA

fbpx
fbpx